Kom naar Prise d’eau en ervaar zelf deze nieuwe Driving Range Innovatie!

Toptracer bij Prise d’eau

Met Toptracer range gaat Prise d’eau als een van de eersten in Nederland over naar de next generation driving range. Elke bal die je slaat wordt gemeten, en je statistieken kun je met andere spelers vergelijken, zelfs als ze op een driving range elders in de wereld staan!

Met Toptracer kun je zowel spelletjes spelen als serieus trainen. Oefenen op de driving range wordt een interactief spel, ook kun je wedstrijden doen zoals Longest drive en Hole-In-One challenges. Je kunt bovendien virtuele banen spelen als je geen tijd hebt om een van onze drie 9-holes banen te lopen.

Meer Informatie over Prise d’eau ga naar onze website

Leaderboards Tilburg

Vandaag

Deze week

Dit jaar

TOPTRACER COMPETITIE NOVEMBER

Vanaf 1 november gaat de Toptracer competitie van start! Een maand lang kunt u spelen om een highscore neer te zetten voor de spellen Longest Drive, Points Game en Closest to Pin. Staat u aan het einde van de maand op de eerste plaats in de highscore? Dan wint u een fantastische prijs en geniet u van de eeuwige roem.

Op vrijdag 2 november zal er van 16.00 uur tot 17.30 uur een gratis Toptracer borrel zijn op de Driving Range. Tijdens deze middag kunt u – zoals altijd-  proberen om een highscore neer te zetten en kan u begeleiding krijgen van onze pro Mark.

Op vrijdag 30 november zal er weer een gratis borrel zijn van 16.00 uur tot 17.30 uur. Dit is uw laatste kans om de nummer één van de troon te stoten en kans te maken op één van de geweldige prijzen. Om 17.30 uur wordt de prijsuitreiking gedaan.

Voor bovenstaande dagen is aanmelden niet nodig. U kunt gewoon onze Driving Range binnenlopen.

Voorwaarden
U dient bij het invoeren van de naam in Toptracer uw eigen naam te gebruiken en geen nickname. Dit om de mogelijke winnaars beter bekend te kunnen maken.

Highscores
U kunt de highscores per spel hier bekijken:

Daarnaast kunt u de scores altijd bekijken via de Toptracer app of op één van de televisieschermen bij de ballenautomaat en receptie. Op onze social media kanalen zullen wij regelmatig deze scores met u delen.

Closest to pin

Probeer in één slag zo dicht mogelijk bij de hole te komen. Is jouw swing het meest accuraat?

Longest Drive

Probeer zo ver mogelijk te slaan. Durf jij je vrienden uit te dagen?

Points Game

Verzamel punten door zo dicht mogelijk bij de targets te komen. Haal jij de meeste punten binnen?

Download de Toptracer app

Download de Toptracer Range app om gebruik te maken van alle mogelijkheden van de vernieuwde driving range van Prise d’eau. De Toptracer Range app stelt je in staat om:

  • jouw beste slagen te vergelijken met jouw vrienden,
  • te ontdekken hoe ver je slaat met elke club uit je tas,
  • een plek op de scoreborden te verdienen
  • slag voor slag jouw statistieken en voortgang volgen!

Download de app en maak gebruik van alle mogelijkheden, kies jouw platform:

Blijf op de hoogte van de nieuwste driving range ontwikkelingen